صادرات کشمش سلطانا تاکستان و ملایر

صادرات کشمش سلطانا که مرکز تولید و پخش آن مناطق تاکستان و ملایر می باشد در واحد تولیدی کشمش این مجموعه با بسته بندی متنوع و استاندارد انجام می شود مشتریان می توانند برای خرید بدون واسطه با قسمت فروش کارخانه ارتباط بگیرند.
کشمش سلطانا تاکستان و ملایر
کشمش سلطانا یا همان کشمش تیزابی محصولی با بیشترین درصد صادراتی از ایران که تا دو سال تاریخ انقضا و طول عمر دارد و به وفور در مناطق تولید کننده کشمش وجود دارد.
کشمش سلطانا در رنگ های طلایی یا و قهوه ای ظاهری گرد و نقلی در دو اندازه ریز و درشت می باشد که در نوع کهربایی دود گوگرد برای کسب مقاومت آن در برابر آفات ، حشرات و روشن شدن رنگ کشمش استفاده می شود اما نوع قهوه ای که اصطلاحاً به آن کشمش خرمایی گفته می شود محصولی ارگانیک که دود گوگرد به آن داده نمی شود و بسیاری از کشورهای اورپایی مشتاق خرید این محصول از ایران هستند.
**** کشمش سلطانا قطب تولید آن ملایر همدان و تاکستان قزوین بوده که به عنوان برند صادراتی ایران در دنیا شناخته شده و این باعث جهش و ترقی تولید این کشمش در بین تولیدکنندگان شده است از طرف دیگر با توجه به ارزان بودن قیمت کشمش در مقایسه با سایر کشورها تجار و بازرگانان بسیاری از کشورهای مختلف رو به سمت بازار ایران آورده که رغبت و انگیزه زیادی برای خرید کشمش و سایر محصولات کشاورزی ایران پیدا می کنند.
**** علاوه بر ملایر و تاکستان کشمش سلطانا در مناطق دیگری در ایران نیز تولید می شود که عبارتند از :
- ملکان و بناب آذربایجان
- قوچان و درگز خراسان
- ابهر و زنجان
- اراک
صادرات کشمش سلطانا تاکستان و ملایر
برای صادرات کشمش سلطانا هیچ منطقه ای به اندازه تاکستان و ملایر در ایران وجود ندارد که هم حجم تولید آن انبوه بوده و هم کارخانجات فرآوری زیادی داشته باشد لذا شرکت های بازرگانی می توانند برای تامین کشمش صادراتی خود از پتانسیل این مناطق استفاده کنند.
**** صادرکنندگان کشمش سلطانا به مرجعی مطمئن برای آگاهی و مشاوره نیاز دارند تا بتوانند در این زمینه کمک شایانی به آنها داشته باشد مجموعه لعل تاک مرکزی بوده که واحد تولیدی در تاکستان داشته و می تواند تامین کننده تضمینی برای سفارشات صادراتی شما باشد.
این مجموعه صادرات کشمش سلطانا تاکستان و ملایر مستقیم از کارخانه کشمش را در بسته بندی استاندارد ، کیفیت اعلا و قیمت مناسب ارائه می دهد تجاری که تمایل به سفارش انواع کشمش از این مجموعه را دارند با مدیر فروش جناب آقای نادری فر ارتباط برقرار کنند.